Relatie geschenken

Bedrijven & particulier

Ook dit jaar bent u bij SMUL voor kerstpakketten en relatie geschenken aan het juiste adres. Vorig jaar hebben wij voor vele bedrijven en particulieren klanten diverse relatiegeschenken en  kerstpakketten met succes mogen samenstellen. Door ons lokaal en ambachtelijk assortiment kunnen de mooiste en de lekkerste pakketten worden samengesteld.  verwen uw werknemers met de heerlijke producten van SMUL.

komen we samen tot het gewenste pakket?

Wil u zelf meer of iets minder tijd en aandacht steken in de keuze voor kerstpakketten of relatiegeschenken? Kies welke werkwijze bij u past, zie hieronder de mogelijkheden.

  1. Gemakkelijk: Kies één van de door ons samengestelde pakketten in onze webshop. Geef de gewenste hoeveelheid van het aantal pakketten door.
  2. Gemakkelijk en op maat: Geef ons een budget door waarvoor wij een pakket mogen samenstellen. Geef eventueel aan welke soort producten u er graag in wilt hebben. Wij stellen vrijblijvend een pakket samen en u bepaald of dit naar wens is! 
  3. Op maat: Kom vrijblijvend bij ons langs en samen gaan wij een gewenst pakket samenstellen!

 

 

 

 

Let’s celebrate

al you need is (SANTA) de knul van smul

Stap 2: Kiezen van een verpakkingswijze!

Er zijn 3 opties waartussen kan worden gekozen om de producten in te verpakken.

Optie 1: Producten in kerstdoos! De producten worden netjes in de doos gelegd met kerstversiersels voor een representatieve presentatie.

Optie 2: Sierverpakking! De producten worden eerst in een bijpassend doosje/mandje/kistje gelegd, zoals te zien is op de foto’s. Vervolgens wordt het pakket ingepakt in cellofaan en sierverpakking. Deze manier van verpakking vergt extra materialen en handeling, waardoor er een meerprijs is voor deze optie.

Uiteraard kan het pakket met de sierverpakking ook in de kerstdoos worden geleverd!

zakelijk event

kerstpakket

relatie geschenk