let op!! 

hou rekening met bestellen voor de feestdagen: Het geld voornamelijk voor 22,23,24 en 25 december alle materialen zoals: hapjes pannen en chaffing dishes die u mee krijgt in bruikleen dienen de volgende dag afgespoeld weer retour gebracht te worden tussen 09.00en 10.00bij extreem vuil (met etensresten erin) inleveren rekenen wij 15,- schoonmaak kosten. Bij het niet/niet op tijd op de volgende dag inleveren rekenen wij 100,- (dit omdat wij in de problemen komen met de reserveringen voor deze afhaal dag ( u wilt zelf ook de materialen ontvangen die u besteld)

extra openingstijden Feestdagen:

24 december 11.00-16.00

25 december 11.00-14.30 (bestellingen ophalen)

25 december 11.00-14.30 (bestellingen ophalen)

31 december 11.00-16.00

 

De knul van SMUL

Traiteur delicatesse winkel

Hoofdstraat 47 Apeldoorn

dagelijks vers voor u gekookt

Aan het goed bereikbare deel van de Hoofdstraat op nummer 47, vind je onze stijlvolle delicatessenwinkel met open keuken in een historisch winkelpand.Vanuit de open keuken verzorgen wij dagelijks, hapjes, tapenades, tapas, verse maaltijden, borrelplanken. Dit is ook de plek waarvandaan de catering voor events, feestjes of bruiloften en bedrijfsevent wordt bereid

 

Diverse hapjes

Onze Toonbank ligt altijd vol met de lekkerste koude en warme hapjes voor Thuis

Maaltijden en soep

iedere dag met de grootste zorg de lekkerste maaltijden voor u in eigen keuken bereid

Onze Delicatessen

Delicatessen voor fijnproevers: puur, bijzonder en verantwoord

Kaas en worst

Heerlijke Hollandse en Buitenlandse kaassoorten en Diverse vleeswaren en worst soorten

Ontdek onze

Geweldige Smaken

De lekkerste gerechten

Producten van hoge kwaliteit en traditionele afkomst. Vers bereid, dat proef je! Kom eens langs in onze winkel en laat je verrassen door de enorme keuze aan heerlijke verse tapenades en tapas, dagverse maaltijden, vers gesneden luxe vleeswaren en diverse buitenlandse worst soorten. Voor een lekker stuk kaas lokaal of vanuit het buitenland je bent bij ons aan het juiste adres.

Relatie geschenken

nlknulvansmul. Bij ons ben je aan het juiste adres voor de mooiste cadeaupakketen met bijvoorbeeld olijfolie, wijnen, speciaalbier of noten. U kunt uw pakker ter plekke een samenstellen? Zakelijk op zoek naar relatiegeschenken? Wij denken graag met je mee. Kom langs in onze winkel of neem contact op via info@knulvansmul.nl Ook voor een cadeaubon voor elk gewenst bedrag bent u bij ons aan het juiste adres.

Smulplank & Partypan

Wil je vooraf al Helemaal ontzorgd worden? Laat ons één van onze Smulplanken met diverse hapjes, tapenade, olijfjes, worst soorten en vleeswaren opmaken. Deze borrelplank is alleen verkrijgbaar op bestelling en te bestellen vanaf 5 personen. Bestel de Smulplank minimaal 1 dag van te voren. Partypan: Maak uw invulling helemaal compleet met één van onze partypannen de pan blijft heerlijk warm en is in bruikleen verkrijgbaar.

DE SMULTAS & DE TAPASBOX

Je kent hem misschien wel van Onze Facebook of instagram Acties.  stel zelf uw Smultas samen in onze winkel. 

SMULTAS
•3 tapenades naar keuze
•olijven naar keuze
•papadews of zongedroogde tomaatjes
•luxe gesneden salami
•ciabatta brood 

Onze Tapasbox kunt u zelf samen stellen vanuit onze toonbank u kunt 7 verschillende warme hapjes uitzoeken  (voor ongeveer 4/5 personen)

bij de knul van smul

haal je pas lekker spul

Delicatessen voor fijnproevers: puur, bijzonder en verantwoord
Wanneer u onze winkel binnenloopt, treft u Hier bieden we u eindeloos veel lekkers. Voor een bijzonder moment, of gewoon, als genietmoment voor uzelf. Van huisgemaakte salades voor op brood of bij de borrel tot tapenades, binnen- en buitenlandse kazen, verfijnde olijfolie en balsamico, specerijen en mooie wijnen.

...........