Skip to content

CATERING

Iets te vieren of een speciale bijeenkomst? Wij verzorgen voor de zakelijke markt of particulier uw complete catering voor uw feest of (zakelijke) bijeenkomst. 

De knul van smul heeft jarenlange ervaring in het horeca vak in vele gerenommeerde restaurants heeft ‘onze chef ‘ ervaring op gedaan o.a. Auberge Navet, restaurant Denneheuvel, het koetshuis in Bennekom en de Echoput. Hierdoor worden op uw feest met de mooiste ingrediënten heerlijke en mooie gerechten gepresenteerd. Zo heeft u zelf alle tijd en aandacht voor uw vrienden, familie of relaties

Heeft u zelf wensen buiten onze voorgeschreven buffetten geef het aan en neem contact met ons op wij verzorgen uw catering graag op maat  Wij maken elk feest graag af of uw zakelijk event extra speciaal en zorgen dat alles tot in detail is geregeld.

Alles is vers en verzorgd niets is te gek en samen met u regelen wij het!  Alles naar uw wens en de wensen van uw gasten. 

Een compleet buffet passend bij elke gelegenheid. Ook compleet met servies en de afwas nemen wij gewoon weer mee, dit doen wij voor u. 

Wilt u ook personeel op uw feest of bijeenkomt? Geen probleem wij regelen het voor u, intern of via Feestgemak.nl

Tijd voor een feestje op werk? Of een prive feest ? Daar hoort lekker eten en drinken bij! Bij Smul ben je hiervoor aan het juiste adres. Wij hebben namelijk de leukste foodtruck met de lekkerste gerechten. Wij kunnen ook zorgen voor diverse foodstands en hebben goed contact met diverse foodtruckers door heel Nederland. Van broodje bal, verse friet , BBQ, heerlijke saté  tot Mexicaanse taco’s. Met onze ruime keuze aan foodtrucks is elk gerecht mogelijk en wordt jouw feest gegarandeerd een succes. Ook kunnen wij de gehele drankcatering voor u verzorgen. 

Foodtrucks zijn origineel en verrassend  Zij zorgen niet alleen voor smaakvol eten, foodtrucks zijn ook een toevoeging voor de beleving Super gave catering, huur een foodtruck via de knul van smul

Wil je een origineel (personeel)feest organiseren voor je familie, vrienden of het personeel. Creëer dan een onvergetelijk feest met onze unieke food trucks en Street Food concepten. SMUL verzorgt jouw evenement van begin tot eind, zodat je zelf nergens over na hoeft te denken. Ideaal voor eldie zijn of haar handen al vol genoeg heeft. Bekijk wat er allemaal mogelijk is binnen uw budget, en neem contact op voor een advies op maat.

Met een persoonlijk samengesteld plan bieden wij diverse arrangement aan voor feestgelegenheden. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze verleidelijke ideeën?
Voor een borrel met BBQ, voor een kerstborrel nieuwjaarsreceptie
bedrijfs Borrel voor een jubileum of afscheid, voor een teamuitje, Bruiloft of verjaardag.

Professionele catering, die op een ludieke wijze serveert en direct voor een onvergetelijk leuke sfeer weet te zorgen?
Neem dan contact met ons op, en laat ons samen met u het feest organiseren.
We gaan kijken naar de mogelijkheden en komen tot het arrangement dat het beste bij u past.

SMUL TIJDENS DE FEESTDAGEN

SMUL biedt een ruime keuze aan heerlijke dagverse buffetten uit onze eigen open keuken. Wij zijn voor het afhalen van de gerechten en buffetten ook beide kerstdagen geopend. Onze feestdagen menu’s bestelt u al vanaf 2 personen en onze salades en hapjes planken vanaf 4 personen.

Voor uw feestdagen koken onze koks in de open keuken van onze delicatessenwinkel, de mooiste, verse gerechten en menu’s en maken wij de lekkerste hapjes. Tegen betaalbare prijzen.

Voor onze feestdagen catering geldt: afhalen in onze delicatesse winkel.