Skip to content

CATERING

Iets te vieren of een speciale bijeenkomst? Wij verzorgen voor de zakelijke markt of particulier uw complete catering voor uw feest of (zakelijke) bijeenkomst. 

De knul van smul heeft jarenlange ervaring in het horeca vak in vele gerenommeerde restaurants heeft ‘onze chef ‘ ervaring op gedaan o.a. Auberge Navet, restaurant Denneheuvel, het koetshuis in Bennekom en de Echoput. Hierdoor worden op uw feest met de mooiste ingrediënten heerlijke en mooie gerechten gepresenteerd. Zo heeft u zelf alle tijd en aandacht voor uw vrienden, familie of relaties

Heeft u zelf wensen buiten onze voorgeschreven buffetten geef het aan en neem contact met ons op wij verzorgen uw catering graag op maat  Wij maken elk feest graag af of uw zakelijk event extra speciaal en zorgen dat alles tot in detail is geregeld.

Alles is vers en verzorgd niets is te gek en samen met u regelen wij het!  Alles naar uw wens en de wensen van uw gasten. 

Een compleet buffet passend bij elke gelegenheid. Ook compleet met servies en de afwas nemen wij gewoon weer mee, dit doen wij voor u. 

Wilt u ook personeel op uw feest of bijeenkomt? Geen probleem wij regelen het voor u, intern of via Feestgemak.nl

Tijd voor een feestje op werk? Of een prive feest ? Daar hoort lekker eten en drinken bij! Bij Smul ben je hiervoor aan het juiste adres. Wij hebben namelijk de leukste foodtruck met de lekkerste gerechten. Wij kunnen ook zorgen voor diverse foodstands en hebben goed contact met diverse foodtruckers door heel Nederland. Van broodje bal, verse friet , BBQ, heerlijke saté  tot Mexicaanse taco’s. Met onze ruime keuze aan foodtrucks is elk gerecht mogelijk en wordt jouw feest gegarandeerd een succes. Ook kunnen wij de gehele drankcatering voor u verzorgen. 

Foodtrucks zijn origineel en verrassend  Zij zorgen niet alleen voor smaakvol eten, foodtrucks zijn ook een toevoeging voor de beleving Super gave catering, huur een foodtruck via de knul van smul