De knul van SMUL

uw cateraar

smul catering service

dagelijks vers voor u gekookt

SMUL BIEDT EEN RUIME KEUZE AAN HEERLIJKE DAGVERSE BUFFETTEN UIT ONZE EIGEN OPEN KEUKEN.
IS HET NET IETS TE VEEL OM ZELF TE ORGANISEREN OF TE VEEL GEDOE? LAAT ONS U ONTZORGEN. ZO HEEFT U DE TIJD VOOR UW GEZELSCHAP .
EN NA AFLOOP DOEN WIJ DE AFWAS!.

Catering Op Elke Locatie

DRANK ASSORTIMENT, AFWAS, BUFFET, HAPJES, ,MOBIELE BAR, LIVE COOKING, LUNCH

VOOR ONZE CATERING GELDT: AFHALEN IN ONZE DELICATESSE WINKEL. (BEZORGEN IS BEPERKT MOGELIJK IN OVERLEG). OPHALEN VAN DE AFWAS IS BEPERKT MOGELIJK EN GAAT IN OVERLEG.

ONZE BEZORGKOSTEN ZIJN €25,- BINNEN APELDOORN. VOOR HET BEZORGEN EN WEER OPHALEN VRAGEN WIJ EEN VERGOEDING VAN €40,-

ONZE BUFFETTEN ZIJN AL TE BESTELLEN VANAF MINIMAAL10 PERSONEN. BORDEN, BESTEK EN SERVET INCL. AFWAS VOOR € 3,25 PER PERSOON

Diverse hapjes

bestel de mooiste en lekkerste luxe hapjes en borrelplanken voor uw (bedrijfs) feest.

compleet

complete culinaire invulling van uw event of feest. de catering inclusief aankleding, drank arragementen, personeel

vers bereid

Vers bereid in eigen keuken met uitsluitend verse producten.

locatie

catering op elke locatie mogelijk. heeft u nog geen geschikte locatie? wij denken graag met u mee

Vers En Eigentijds

HEERLIJK EN NAAR UW WENS

VOOR UW (BEDRIJFS) FEEST, RECEPTIE, BRUILOFT, PARTIJ, VERJAARDAG OF GEZELLIG SAMENZIJN, KOKEN ONZE KOKS IN DE OPEN KEUKEN VAN ONZE DELICATESSEN WINKEL, DAGELIJKS DE MOOISTE, VERSE GERECHTEN EN MENU’S TEGEN BETAALBARE PRIJZEN.

WEET U HET NOG NIET ? GRAAG ZIJN WIJ U VAN DIENST! GEEF VIA ONS CONTACTFORMULIER UW WENSEN DOOR, MAIL OP INFO@KNULVANSMUL.NL OF NEEM TELEFONISCH CONTACT OP. WIJ MAKEN GRAAG EEN PASSENDE OFFERTE OP MAAT.

ONZE KERNWAARDEN
Wij hebben een passie voor culinair eten en willen iedereen daarvan laten genieten. De klant moet elke keer weer verrast worden met de lekkerste en meest bijzondere producten. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste trends. Tegenwoordig willen mensen gezond en bewust eten. Daarom zijn onze producten altijd van de hoogste kwaliteit, dagvers en zo gezond mogelijk. Al onze producten hebben een eigen verhaal waardoor wij altijd eerlijk en transparant kunnen blijven. Om bij te dragen aan een beter klimaat voor de toekomstige generaties blijven wij onszelf verduurzamen, van seizoensgebonden producten tot aan productverpakkingen.

Ontdek onze

Geweldige Smaken

Lunch

Producten van hoge kwaliteit en traditionele afkomst. Vers bereid, dat proef je! 

Buffeten

Heerlijke Buffetten standaard, deluxe of superieur voor elk budget en voor ieder wat wils 

Hapjes

Mooie luxe hapjes op schaal of een mooie borrelplank.

vers gemaakt en van hoge kwaliteit

catering op locatie

wij verzorgen graag uw complete catering op locatie. live cooking op locatie. met onze mobiele bar met een lekkere drank arragement maken wij uw feest compleet

bij de knul van smul

haal je pas lekker spul

Ben jij op zoek naar een luxe cateringservice voor een bijzondere gelegenheid? Bijvoorbeeld voor jouw bruiloft waar je echt flink wil uitpakken? Of voor een zakelijk event waar je indruk wilt maken op jouw zakenrelaties? Voor exclusieve catering zijn er verschillende mogelijkheden. Hapjes, buffetten en diners op een uitzonderlijk hoog niveau.  luxe catering is altijd maatwerk. Persoonlijke aandacht staat hier natuurlijk voorop. Cruciaal is een uitgebreide kennismaking waarbij jij en de knul van SMUL  elkaar leren kennen. Op deze manier begrijpen wij precies waar jij naar op zoek bent en kan hij de beste kwaliteit bieden.

...........