unieke ervaring

BBQ TRAILER

 

 

BBQ TRAILER

Van een barbecue bedrijfsfeest tot bruiloft; barbecueën voor grote groepen is onze specialiteit. We verzorgen hierbij niet alleen het vlees en andere warme gerechten, maar maken uiteraard ook graag frisse salades en andere heerlijke bijgerechten voor je klaar.
Wil jij je nergens zorgen om hoeven te maken en genieten van een compleet verzorgde barbecue beleving? Smul vult haar barbecue catering op locatie snel en makkelijk aan met haar eigen bars, bediening en een divers assortiment aan drank. Een gezellige barbecue gaat namelijk hand in hand met een goed gevuld glas. Wij zorgen voor bier uit de tap en serveren dit in glaswerk . Met de juiste sfeermakers achter de bar kan het niet anders dan dat jouw bedrijfsfeest of bruiloft een groot succes zal zijn!

 

 

 

 

 

Let’s celebrate

al you need is (love) de knul van smul

72d2f25d-a2f4-4e77-95c6-4d9f51685026

bruiloft catering

Op jullie mooiste dag maken wij er een onvergetelijke culinaire dag van met de lekkerste gerechten bereid op onze bbq trailer en Ofyr.

 

zakelijk event

laat je gasten genieten van heerlijke gerechten vers gegrild op onze barbecues 

Tuin feest

geniet samen met al je dierbare familie en vrienden van heerlijke gerechten vers bereid op onze houtskool en hout grill 

Festival catering

wij rijden met onze BBQ trailer het hele land door voor de meest leuke en bijzondere Festivals

boek ons BBQ festival concept op jullie Festival

Meet The Chef

de knul van smul

Professionele catering, die op een ludieke wijze wordt geserveerd en direct voor een onvergetelijk leuke sfeer weet te zorgen
We gaan kijken naar de mogelijkheden en komen tot het arrangement dat het beste bij u past.

Laat jouw gasten genieten van heerlijke gerechten van onze barbecue. Met een van onze arrangementen maak je van je (zakelijke) event een feest!

streetfood

The Concept

Wil je een origineel feest organiseren voor je familie, vrienden of het personeel. Creëer dan een onvergetelijk feest met onze unieke foodtruck en Street Food concepten. SMUL verzorgt jouw evenement van begin tot eind, zodat je zelf nergens over na hoeft te denken. Ideaal voor eldie zijn of haar handen al vol genoeg heeft. Bekijk wat er allemaal mogelijk is binnen uw budget , en neem contact op voor een advies op maat.

Met een persoonlijk samengesteld plan bieden wij diverse arrangement aan voor feestgelegenheden. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze verleidelijke ideeën?
voor een borrel met BBQ, voor een kerstborrel nieuwjaarsreceptie
bedrijfs Borrel voor een jubileum of afscheid, voor een teamuitje, Bruiloft of verjaardag!